Dolar $
%
Euro €
%
Sterlin £
%
Çeyrek Altın
%
SON DAKİKA
Teknoloji Çarşamba 14 Ağustos 2024 12:31

2024 TÜRKİYE'DE BİLİŞİM ÇÖZÜMLERİNİ TANITIYOR

Huawei, Ankara'da gerçekleştirilen ICT Roadshow 2024'ün Türkiye turunda sektördeki güncel bilişim çözümlerini katılımcılarla paylaşıyor.

2024 Türkiye'de bilişim çözümlerini tanıtıyor

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ankara Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ofisinde sektör temsilcileriyle buluşan Roadshow, İstanbul'da da operatörlerin ve partnerlerin ofislerinde katılımcılarını ağırlamaya devam ediyor.

Katılımcılar Roadshow boyunca Huawei'in yapay zeka destekli çözümlerinden, 5G teknolojilerine kadar uzanan geniş ürün yelpazesini yakından tanıma fırsatı buluyor.

Huawei, etkinlik kapsamında iş dünyasına yönelik yeni iş çözümlerini de tanıtıyor. Bu çözümler arasında mekansal hesaplama (Spatial Computing) ve FWA + FTTR gibi ileri teknolojiler yer alıyor.

Huawei'in 5.5G ve 5G SA çözümleri arasında pasif IoT Sandbox, 5.5G RedCap terminalleri ve FTTR gibi teknolojiler öne çıkıyor. AIGC Holografik görüntüleme gibi yenilikçi uygulamalar da etkinlikte tanıtılan çözümler arasında yer alırken, Yeşil Ağ ve Hizmetler başlığı altında cam elyaf takviyeli plastikler (GFRP) ve Yeşil Güç Sandbox gibi çevre dostu çözümler tanıtılıyor.

Teknoloji tırını, BTK Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu ziyaret etti. Huawei yetkilileri, Karagözoğlu'nu ICT Roadshow etkinliği hakkında bilgilendirirken, yeni nesil bilişim çözümlerini de gerçekleştirdikleri sunumla aktardı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karagözoğlu, "Avrupa'da onlarca ülkeyi ziyaret ederek, mobil ve sabit haberleşme teknolojilerindeki güncellemeleri aktaran Huawei Teknoloji tırının Türkiye durağında BTK ve sektördeki diğer paydaşları ziyaretini önemli buluyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Huawei Türkiye ICT Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Jason Wang da Roadshow etkinliğinin, Huawei'in dijital dönüşümdeki liderliğini pekiştiren önemli bir platform olduğunu belirtti.

Wang, "İş ortaklarımıza ve müşterilerimize en yeni teknolojilerimizi tanıma fırsatı sunarken, dijitalleşme yolculuğunda yanlarında olmaktan da gurur duyuyoruz. ICT Roadshow 2024, sektörümüzün geleceğine ışık tutan, yenilikçi çözümlerle iş dünyasına rehberlik eden bir etkinlik olarak konumlanıyor." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
Hepsiburada web  300x250