Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Salı 26 Aralık 2023 19:07

2023 YILININ 3'ÜNCÜ ÇEYREĞİNDE EN ÇOK BÜYÜYEN MARKA OLDU

Infinix, 2023 yılının üçüncü çeyreğinde gerçekleştirdiği 4,2 milyon akıllı telefon satışıyla en fazla ürün satış artışı gerçekleştiren marka oldu. Bir önceki yılın aynı döneminin verilerine oranla kıyaslanan araştırmada Infinix, bu hacmiyle aynı zamanda sevkiyatlara göre ilk 10 küresel akıllı telefon markası arasına da adını yazdı.

2023 yılının 3'üncü çeyreğinde en çok büyüyen marka oldu

Global teknoloji markası Infinix, International Data Corporation’ın (IDC) verilerine göre 2023 yılında önemli bir başarıya imza attı. Infinix, IDC’nin yayınladığı Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker (Dünya Çapında Üç Aylık Cep Telefonu Takibi) raporuna göre yılın 3’üncü çeyreğinde, bir önceki yılın aynı dönem verilerine oranla en büyük akıllı telefon satış artışını gerçekleştiren marka oldu.

 

Toplamda yüzde 74,8’lik bir büyüme gerçekleştiren Infinix, 4,2 milyon ürün satış başarısıyla sevkiyatlara göre ilk 10 küresel akıllı telefon markası arasında yer aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Infinix CEO’su Benjamin Frank “Akıllı telefonlarımızı gençlerin tercihlerine göre uyarlıyor, onların ihtiyaçlarına öncelik veriyoruz. En son teknolojiyi stil sahibi bir dokunuşla birleştirerek tüketicilerin kalbini fetheden ürünler sunuyoruz. Özellikle GT 10 Pro ve ZERO 30 serisi de dahil olmak üzere son ürünlerimiz; ulaşılabilir fiyatlı olmaları, güvenilir oyun ve Vlog yetenekleriyle büyük beğeni topluyor. Ayrıca yenilikçi marka stratejimiz ve ortaklıklarımız, genç ve çekici bir marka imajımızın korunmasına katkıda bulunuyor. 2023 yılının üçüncü çeyreğindeki etkileyici büyümemiz ise inovasyon, maliyet etkinliği ve müşteri memnuniyetine olan bağlılığımızın altını çiziyor” dedi.

 

Özellikle genç tüketicilerin ihtiyaçlarına kulak veren ve bu doğrultuda ürün inovasyonları gerçekleştiren marka, espor dünyasındaki çalışmalarıyla da öne çıkıyor. Geçtiğimiz haftalarda İstanbul’da düzenlenen dünyanın en büyük espor turnuvalarından PUBG MOBILE Dünya Kupası’na Akıllı Telefon Sponsoru olan Infinix, oyuncuların turnuvada GT 10 Pro modeliyle mücadele etmesini sağladı. Infinix ayrıca Mobile Legends, FreeFire, Sound by JBL gibi iş birlikleriyle de marka bilinirliği konusunda daha geniş kitlelere ulaşacak önemli adımlar attı.


ABONE OL