Dolar $
33.96
%0.16 0.05
Euro €
37.77
%-0.19 -0.07
Sterlin £
44.49
%-0.24 -0.1
Çeyrek Altın
4468.72
%0.18 8.04
SON DAKİKA
Teknoloji Cuma 23 Ağustos 2024 02:07

19. ULUSLARARASI ASANSÖR İSTANBUL FUARI BEKLENİYOR

Son yılların dış ticarette cari fazla veren sektörlerinden birisi olan Türkiye Asansör Endüstrisi, sağladığı ihracat başarısıyla ülke ekonomisine de katkı sağlamaya devam ediyor. Asansör aksamı satışında dünyada 5. sıraya yükselen sektör, gerçekleştirdiği yatırımlarla ihracatını 300 milyon doların üzerine çıkardı. Montaj, bakım, onarım ve servis firmaları ile aksam üreten tedarikçiler, A Tipi muayene kuruluşları ve onaylanmış kuruluşların da aralarında olduğu geniş bir faaliyet alanını kapsayan Türkiye Asansör Endüstrisi, 3 milyar dolar ciroya ulaştı.

19. Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı bekleniyor

Informa Markets tarafından AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteğiyle düzenlenen Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı, 15-18 Mayıs 2025 tarihlerinde 19. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Sektörün yurt içi ve yurt dışındaki önemli üreticileri, daha akıllı, daha hızlı ve daha güvenli asansörlerini Asansör İstanbul’da sergileyecek. Dört gün boyunca dünyanın dört bir tarafından çoğunluğu doğrudan satınalmacı binlerce profesyoneli ağırlayacak olan fuar, önceki buluşmalarda olduğu gibi yine milyonlarca dolarlık ticarete ev sahipliği yaparken, Türkiye Asansör Endüstrisi’nin 300 milyon doları aşan ihracat başarısının daha da yukarı çıkarılmasına doğrudan katkı sağlayacak.  

Online ziyaretçi kayıtları devam ediyor

Dünyanın dört bir tarafından 30 bin profesyoneli, 400’ün üzerinde katılımcı markayla buluşturacak olan Asansör İstanbul 2025’in online ziyaretçi kayıtları da tüm hızıyla devam ediyor. Asansör ve yürüyen merdiven endüstrisindeki tüm yenilikleri tek adreste görmek, yeni işbirlikleri kurmak, avantajlı fiyatlara ürün, hizmet, makine ve teknoloji tedarik etmek ve yeni ticaret anlaşmaları yapmak isteyen sektör profesyonelleri Asansör İstanbul’u şimdiden fuar takvimlerine aldı. 

Asansör İstanbul 2025’te; konut ve ticari bina asansörlerinden hastane asansörlerine, ev içi asansör ve kişisel taşıyıcılardan oto asansörlerine, yük ve servis asansörlerinden engelli asansörlerine kadar dikey ulaşım teknolojileri ile yürüyen merdiven ve yollara ilişkin tüm yenilikler bir arada sergilenecek.