Dolar $
33.58
%0.01 0
Euro €
36.71
%0.01 0
Sterlin £
42.92
%-0 -0
Çeyrek Altın
4291.65
%0.16 6.81
SON DAKİKA
Medya Pazar 11 Ağustos 2024 02:21

11 MİLYON GÖRÜNTÜLENMEYİ GERİDE BIRAKTI

Ekranların sevilen ismi Niloya, yaz tatilinde de minik dostlarını yalnız bırakmıyor. Çizgi kahramanın maceralarını merakla takip eden çocuklar, bu yaz da kahramanımızla birlikte eğleniyor, öğreniyor ve hayata dair güzellikleri birlikte keşfediyor. 23 Nisan'dan itibaren YouTube kanalında yayınlanan yeni bölümleriyle 11 milyonu aşkın görüntülenme alarak büyük bir başarıya imza atan Niloya 7'den 70'e herkesi mutluluk dolu dünyasına ortak etmeye devam ediyor.

11 Milyon görüntülenmeyi geride bıraktı

Eğitici, öğretici ve eğlendirici içerikleriyle çocukların yakın dostu olan Türkiye’nin ilk uzun soluklu yerli çizgi film kahramanı Niloya, yazın sıcak günlerinde de minikleri yeni maceralara çıkarmaya devam ediyor. Çizgi kahraman, 6 milyon aboneye yaklaşan YouTube kanalında yayınlanan birbirinden farklı hikayeleri ile 7'den 70'e herkesin büyük beğenisini kazanıyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ndan itibaren Niloya YouTube kanalında yayınlanan 13 yeni bölümü ile 11 milyonu aşkın görüntülenme alan çizgi kahraman, miniklerin mutluluğuna ortak oluyor. Çocukların olduğu kadar anne babaların da gönlünde taht kuran Niloya, eğitici ve öğretici içerikleriyle çocukların gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor.

Yeni Bölümlerde, Yeni Kahramanlarla Yepyeni Maceraların Kapıları Aralanıyor

Sadece bir çizgi film kahramanından ziyade minik dostlarının hayallerine ortak olan bir dost olarak karşımıza çıkan Niloya, miniklerin hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine katkıda bulunuyor. Psikolog, pedagog ve içerik danışmanlarının ortak çalışmasıyla titizlikle hazırlanan yeni bölümlerde; kişisel gelişim, doğa sevgisi, hayvan sevgisi, sorumluluk bilinci ve çevre koruma gibi birçok konuda eğitici öğretici mesajları barındırıyor. Çocukların duygusal, sosyal ve zihinsel gelişimine katkı sağlayan değerler içeren bölümler, tasarruflu olma, olaylara farklı bakış açıları ile bakabilme, dayanışma ve yeni arkadaşlıklar kurma gibi birçok konuyu minik dostlarına eğlenceli bir şekilde aktarıyor.

Bugüne kadar kilometrelerce yol kat ederek 70 ilde yaklaşık 1 milyon minik dostuyla buluşan müzikalleri, mobil oyunu ve lisanslı ürünleri ile minik dostlarını her zaman mutlu etmeyi başaran Niloya, YouTube'da 525 milyon saat izlenmeyi aşan Türkçe kanalının yanı sıra İngilizce, İtalyanca, Portekizce, Arapça, İspanyolca başta olmak üzere toplam 13 kanal ile sevgi ve eğlencenin sınırlarını aşıyor.

Niloya ayrıca “Çizgi film izlemek her çocuğun hakkı” düşüncesi ve kapsayıcılık misyonu ile işitme engelli çocukların uygun içeriklere erişebilmesi, kelime dağarcıklarının gelişmesine destek olmak amacı ile hayata geçirdiği “Niloya İşaret Dili” kanalı ile mutluluk dünyasındaki engelleri ortadan kaldırmaya devam ediyor.