SON DAKİKA
Lojistik Perşembe 17 Ekim 2024 09:43

10 MİLYAR LİRALIK YATIRIM PLANLIYOR

Eyüp Lojistik, tüm varlıklarını Intro Gayrimenkul Anonim Şirketi'ne aktardığını duyurdu. Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık "Geleneksel ticaretten yana değilim ve büyümek için risk almak gerekiyor.

10 milyar liralık yatırım planlıyor

Önümüzdeki 5 yıllık süreçte bu alanda 10 milyar liralık yatırım yapmayı öngörüyoruz” dedi. 

2022 yılında sektöre giren Intro Gayrimenkul, Bartık ailesinin lojistik sektöründeki köklü geçmişini yeni projelere dönüştürmeyi amaçlıyor. Bartık, lojistik ve gayrimenkulün iç içe geçtiğini belirterek, “Lojistiğin bir parçası olan gayrimenkul oldukça ön planda. Şu anda lojistik entegre bir çözüm olmaya başladı” diye ekledi. 

Şirket, kiralama faaliyetleri, kat karşılığı projeler ve karma sanayi siteleri için gayrimenkul temini gibi hizmetler sunmayı planlıyor. Bartık, “Yenilikçi ve sürdürülebilir tasarım anlayışımızla gayrimenkul sektöründe çığır açmak istiyoruz” dedi. 

Bodrum'un gayrimenkul alanındaki potansiyeline dikkat çeken Bartık, “Dünya üzerinde ülkemizin konumu parlayan bir elmas gibidir. Bodrum, bu elmasın önemli bir parçası” ifadelerini kullandı. 

Bartık, ayrıca Türkiye genelindeki yatırım hedeflerini vurgulayarak, “Gelecek 5 yıllık süreç içinde minimum 10 milyar liralık bir yatırım öngörüyoruz” dedi. Özellikle İstanbul ve Bodrum gibi stratejik bölgelerde projeler gerçekleştirmeyi planladıklarını belirtti. 

Bartık, “Gayrimenkul yatırımlarında 2025 yılının verimli geçmesini bekliyorum. Yatırımcıların 2025 yılı için dikkatli olmalarını öneririm” diyerek sözlerini tamamladı.