Dolar $
33.89
%0.07 0.02
Euro €
37.9
%0.3 0.11
Sterlin £
44.49
%0.19 0.08
Çeyrek Altın
4486.74
%-0.67 -30.09
SON DAKİKA
Eğitim Perşembe 22 Ağustos 2024 02:37

1. SINIFLAR İÇİN YETENEK ALANLARINA ÖZEL EĞİTİM DESTEĞİ

Doğa Koleji keşfedilmemiş birçok yetenekle donanan ilkokul çağı öğrencilerini kendini ve potansiyelini keşfetmeye davet ediyor.

1. Sınıflar için Yetenek Alanlarına Özel Eğitim Desteği

24 Ağustos’ta gerçekleşecek Doğa Koleji Yetenek Değerlendirmesi’ne beden eğitimi, görsel sanatlar, müzik, yaratıcı drama ve satranç branşlarında yetenekli 1. sınıf öğrencileri katılabilecek. %50'ye varan eğitim desteği fırsatının sunulduğu tarama ve değerlendirmede her branşa ait uzman bir komisyon ve eğitmenler öğrencilere eşlik edecek. Yetenek alanlarındaki her branş taraması Doğa Koleji kampüslerinin ilgili ders atölyelerinde gerçekleşecek.  Değerlendirme için kurumsal web sitesinden veya www.dogakoleji.k12.tr/basvurular/yetenek adresinden başvuru yapılabilmektedir.

“İlgi ve Yetenek Alanları Bu Yaşlarda Keşfedilmeli ve Desteklenmeli”

Doğa Koleji İlkokul Koordinatörü Mustafa Balta, her çocuğun biricik ve özel olduğunu hatırlatarak öğrenciyi merkez alan eğitim modelleriyle ilgi ve yetenek alanlarının sadece keşfedilmekle kalınmayıp aynı zamanda desteklenmesinin, geliştirilmesinin ve öne çıkarılmasının da önemine dikkat çekti. Balta, sözlerine şöyle devam etti: 

“Doğa Kolejinde öğrencilerimizi sadece akademik sınavlara değil, hayata hazırlıyoruz. Her birey yetenekleriyle doğar. İlgi ve yetenek alanları, hayatı mutlu kılan, ilgiyi canlı tutan, gelişimi ve değişimi hızlandıran öğelerdir. Yetenek Değerlendirme’de yer alan 5 branşta özel yetenekli 1. sınıf öğrencilerini onların bu yeteneklerini değerlendirebileceği, geliştirebileceği özgün bir eğitimle tanıştırmayı hedefliyoruz.”