Dolar $
32.83
%0.07 0.02
Euro €
35.11
%-0.46 -0.16
Sterlin £
41.62
%-0.23 -0.09
Çeyrek Altın
4013.51
%-1.22 -49.07
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Kültür - Sanat - Magazin Perşembe 13 Haziran 2024 11:31

PUFFY'DEN MİLLİ VOLEYBOLCU ZEHRA GÜNEŞ'Lİ SPORCU YATAĞI REKLAM FİLMİ

Uykuda yeniliğin öncü markası Puffy'nin milli voleybolcu Zehra Güneş'in başrolünde oynadığı Türkiye'nin ilk ve tek sporcu yatağı Winners' Sleep'in reklam filmi yayınlandı. Puffy'nin maskotu Yatay Zeka Puffy'nin de rol aldığı reklam filminin yönetmen koltuğunda Shortcut'tan Özer Feyzioğlu oturuyor.

Puffy'den Milli Voleybolcu Zehra Güneş'li Sporcu Yatağı Reklam Filmi

Uykuda yeniliğin öncü markası Puffy’nin milli voleybolcu Zehra Güneş’in başrolünde rol aldığı Türkiye’nin ilk ve tek sporcu yatağı Winners’ Sleep reklam filmi yayına girdi. Reklam filminde Winners’ Sleep’in yüksek oksijen seviyesi sayesinde kasları dinlendirdiğine vurgu yapan reklam filminde, “Şampiyonlara layık, verimli bir uyku için dünya çapında bir sporcu yatağı Winners’ Sleep; Puffy’den” mesajıyla yatağın herkese iyi uyku sunduğunun altı çiziliyor.

GelGrid teknolojisine sahip olan ilk yatak: Winner’s Sleep

Türkiye’de GelGrid teknolojisine sahip olan ilk yatak olan Winner’s Sleep’in sadece sporculara değil herkes için iyi uyku imkanı sunuyor. MARKA imzalı reklam filminde Puffy maskotu Yatay Zeka da milli voleybolcuya eşlik ederek dünya çapında bir sporcu yatağı olduğu vurgusu yapılıyor.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR