Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Mobilya - Dekorasyon Pazar 28 Temmuz 2024 10:43

PİERRE CARDİN YATAK KOCTAS.COM'DA

Ev geliştirme sektöründe Türkiye'nin ilk ve tek pazaryeri olan koctas.com.tr, iş birliklerine bir yenisini daha ekleyerek marka çeşitliliğini ve tedarikçi ağını genişletmeye devam ediyor. koctas.com.tr'de yerini alan Pierre Cardin Yatak markalı ürünlerde ay sonuna kadar geçerli yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Üretim sürecinde kullanılan teknolojiler sayesinde rahat bir uyku imkanı sunan Pierre Cardin Yatak, koctas.com.tr'de müşterilerini bekliyor.

Pierre Cardin Yatak koctas.com'da

Yatağını yenilemek isteyenler için cazip fırsatlar sunan koctas.com.tr, Pierre Cardin Yatak ürünlerinde yüzde 15 indirim uyguluyor. Ay sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında Pierre Cardin Yatak’ın birbirinden farklı ürünlerine indirimli bir şekilde ulaşmak mümkün olacak. Evlerinde değişiklik isteyenler; çeşitli indirim ve kampanyalardan yararlanmak için koctas.com.tr’yi ziyaret edebilirler.

ÜSTÜN TEKNOLOJİ, RAHAT UYKU

Ürün kalitesi, uzun ömürlü oluşu ve ergonomik yapısıyla dikkat çeken Pierre Cardin Yatak ürünleri, koctas.com.tr’de müşterilerini bekliyor. Nefes alabilen kumaş özelliği ve yıkanabilir kılıfları ile kullanıcısına büyük kolaylık sağlayan Pierre Cardin Yatak; termal ve aerodinamik yapısı ile vücudu sararak, sabahları daha zinde uyanmanıza imkân sağlıyor. Ayrıca üretim sürecinde kullanılan geri dönüşüm teknolojisi ile sürdürülebilirliğe destek oluyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR