Dolar $
33.09
%0.3 0.09
Euro €
36.01
%0.01 0
Sterlin £
42.87
%0.07 0.03
Çeyrek Altın
4253.52
%1.27 52.77
SON DAKİKA
Kaya TEMEL | Teknoloji Perşembe 11 Temmuz 2024 15:00

DT CLOUD, ANTHİLL İŞ BİRLİĞİ İLE FİRMALARA GERÇEK POTANSİYELİNİ GÖSTERME FIRSATI SUNUYOR

Türkiye'nin ilk yerli ve milli self-servis bulut yönetim platformu DT Cloud, firmaların eski sistemlerini modernleştirirken karşılaştıkları temel sorunlara, alanında lider teknoloji şirketlerinden Anthill iş birliğiyle sunacağı çözümlerle çare olacak.

DT Cloud, Anthill iş birliği ile firmalara gerçek potansiyelini gösterme fırsatı sunuyor

Günümüzde işletmelerin en temel sorunu, sahip oldukları verinin, yaptıkları işe faydasını ve potansiyelini açığa çıkartacak çözümlere sahip olmamak. DT Cloud, müşterilerinin bu ihtiyaçlarına çözüm bulabilmek amacıyla, güçlü altyapısını AR-GE ve inovasyon alanında lider şirketlerden biri olan Anthill ile birleştiren stratejik bir partnerlik anlaşmasına imza attı.

Firmalara teknolojik seçimlerinde özgürlük sağlıyor

Bugün birçok işletme, SAP, Oracle, IBM vb. platformlarda,  geleneksel uygulamalar kullanarak on-prem çalışıyor. Sahip oldukları verileri anlamlı hale getirecek AI ve BI çözümleri entegrasyonunda kısıtlanıyor. DT Cloud’un sağladığı, regülasyonlara uygun, açık kaynak çözümler; bu işletmelere çözümü kendi özgün ihtiyaçlarına göre özelleştirme ve uyarlama özgürlüğü verirken, belli servis sağlayıcı ve üreticilere bağlı kalmak yerine, kendi iş süreçlerine göre kişiselleştirme ve teknolojik seçimleri üzerinde daha fazla kontrol sağlama imkanı sunuyor. Yatırımlarını gelecekte de güvence altına almalarına imkan sağlıyor.

DT Cloud’un güçlü altyapısını Anthill tarafından geliştirilmiş ve kompleks dijital ortamlarda entegre edilmiş çözümler ile birleştiren partnerlik anlaşması sayesinde DT Cloud, hizmet verdiği müşterilerine daha geniş çözümler sunma vizyonunu da destekliyor. Ayrıca Low-Code platform ile geliştiricilerin uygulama ve çözümlerini drag & drop şeklinde çok kısa sürede oluşturabilmelerini ve işlerinde üretkenliklerini artıracak araçları sağlıyor.

Anthill çözümleri DT Cloud üzerinden sunulacak

Broadcom, Bosch, Coca Cola, UBER ve BMW iVENTURES gibi pek çok önemli markaya hizmet sunan Anthill, Avrupa ve ABD’de stratejik anlamda hızlı bir büyüme gösteriyor. Küresel pazarda söz sahibi konumundaki Anthill ile DT Cloud arasında yapılan bu stratejik partnerlik sonucu Anthill çözümleri, mevcut ve gelişen pazarlara DT Cloud Platformu üzerinden sunulacak.

Bunun yanı sıra, yapay zeka ve makine öğrenimi çözümleri ile işletmelerin veri analitiği ve iş süreçlerini optimize etmelerine yardımcı olunacak. Müşteri hizmetleri ile iş çözümlerinde ve online satışların en yüksek seviyeyi görebilmesi için ise kurumsal müşterilere destek sağlanacak.

DT Cloud CEO’su Tolga Dinçer: “Bu iş birliği, müşterilerimize rekabet avantajı sağlayacak”

DT Cloud CEO’su Tolga Dinçer, yapılan anlaşmanın kapsamına ilişkin yaptığı açıklamada, teknoloji alanında önemli bu iki şirket arasında yapılan anlaşmanın, başta hizmet sundukları müşterileri olmak üzere sektöre önemli getirileri olacağını vurguladı.

Bu anlaşmanın, müşterilerine gerçek potansiyellerini ortaya çıkarma imkanı sunacağının ve rekabet avantajı sağlayacağının altını çizen Tolga Dinçer, anlaşmaya ilişkin önemli detayları şu ifadelere paylaştı:

“Yapılan stratejik partnerlik anlaşması sayesinde, DT Cloud’un güçlü altyapısı ve bulut çözümleri, Anthill'in uzmanlığı ile birleşerek daha güçlü bir ekosistem oluşturmuş oluyoruz.

Bu iş birliğimiz sayesinde veri modelleme, veri mimarisi ve tasarımı, iş zekası, yapay zeka, makine öğrenimi ve RPA dahil olmak üzere veri zekası ve otomasyon çözümlerini artık hizmete sunabiliyoruz.

Küresel pazarın önemli oyuncularından Anthill ile güçlerimizi birleştirerek, sektöre katkılarımızı ve hizmetlerimizi daha da güçlendireceğiz. Özellikle, Anthill tarafından sağlanan Codbex çözüm platformu ile işletmelerin dijital dönüşüm süreçlerinde hız ve verimlilik kazanacaklarına inanıyoruz. Yazılım geliştirme süreçlerini hızlandıran, veri analitiği ve iş süreçlerini optimize eden Codbex, DT Cloud’un güvenli ve esnek bulut çözümleriyle entegre edilerek müşterilerine rekabet avantajı sağlayacak. “

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR