Dolar $
32.53
%0.05 0.01
Euro €
34.96
%-0.2 -0.07
Sterlin £
40.72
%-0.32 -0.13
Çeyrek Altın
3992.73
%0.01 0.51
SON DAKİKA
ÇALIŞMA YAŞAMI VE SENDİKALAR Cuma 20 Aralık 2019 12:38

YILIN SENDİKACISI TORUNTAY OLDU

Ankara'da yayın hayatını sürdüren Buhara Medya tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen, "Uluslararası Buhara Medya Ödül Töreni" programında "Yılın Sendikacısı" seçilen ÖZ TAŞIMA İŞ SENDİKASI Genel Başkanı Mustafa Toruntay ödüle layık görüldü.

Yılın sendikacısı Toruntay oldu

Geleneksel olarak düzenlenen, " Uluslararası Buhara Medya Ödül Töreni " programı Ankara Sheraton Otelde yapıldı.

Bu Yıl Onuncusu düzenlenen programda,  "Yılın Sendikacısı " seçilen Mustafa Toruntay’ın ödülünü Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız verdi. 

Buhara Medya tarafından yapılan oylamalarda "Yılın Sendikacısı" ödülüne layık görülen Genel Başkan Mustafa Toruntay, Öz Taşıma İş Sendikası ve Sendika Üyeleri adına Buhara Medya tarafından yılın sendikacısı seçilmenin gururunu yaşadığını, Genel Başkanlığını yaptığı Öz Taşıma İş Sendikası ve Sendikanın bağlı bulunduğu HAK-İŞ Konfederasyonunun da daima en iyi şekilde temsil edilmesi için elinden gelenin en iyisini yapmak konusunda mücadelede bulunacağını söyledi.

Ödül törenine Milletvekilleri, Büyükelçiler birçok ilden gelen Büyükşehir Belediye Başkanları, Sanatçılar, Sunucular ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede, farklı kategorilerde ödül alan isimlere ödülleri verildi.


ABONE OL