Dolar $
32.52
%0.43 0.14
Euro €
34.86
%0.83 0.28
Sterlin £
40.57
%0.2 0.08
Çeyrek Altın
4079.33
%0.59 23.74
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Cumartesi 07 Aralık 2019 02:39

YENİ İŞBİRLİĞİNİ DUYURDULAR

Küresel seyahat endüstrisi için ileri teknoloji çözümler sağlayan Amadeus ile kurumsal seyahat ve etkinlik yönetimi alanında yüzlerce firmaya çözüm ortağı olarak hizmet veren Erka bugün yeni işbirliklerini duyurdu. Anlaşma Erka'nın Amadeus'un sunduğu ileri teknoloji ve çözümler ile seyahat edenlerin daha kişiselleştirilmiş müşteri deneyimi yaşamalarını hedefliyor.

Yeni işbirliğini duyurdular

Küresel seyahat endüstrisine 30 yılı aşkın süredir ileri teknoloji çözümler sunan ve 190’dan fazla ülkede 19 bin çalışanıyla faaliyet gösteren Amadeus, Erka ile iş birliğine gitti.

Erka, bu anlaşma ile Amadeus’un sunduğu ileri teknoloji ve çözümler ile seyahat edenlerin daha kişiselleştirilmiş müşteri deneyimi yaşamalarını hedefliyor. Kurumsal müşterilerinin hızlı ve etkin bir şekilde kendi rezervasyonlarını yapmalarını sağlayan Erka bünyesinde bulunan Bizigo web sitesinin alt yapısında Amadeus web servisleri üzerinden hizmet veriliyor.

Erka bünyesinde geliştirilen Bizigo ile iş ortaklarına, rezervasyon yönetimini kolay ve hızlıca yapabilme imkanı sunuluyor. Uçak bileti, konaklama ve toplantı organizasyonları tek bir portal üzerinden sağlanıyor. Bizigo.com, kullanım kolaylığı ile zaman ve maliyet tasarrufu sunarken, aynı zamanda gelişen teknolojiyi de en verimli şekilde kullanıyor.

Erka Grubu, kurumsal seyahat ve etkinlik yönetimi alanında yüzlerce firmanın çözüm ortağı olarak hizmet veriyor. Erka, 2017 yılından beri her gün büyüyen genç, araştırmacı ve enerjik ekibi ile yüzlerce kurumsal firmanın seyahat, etkinlik yönetimi ve planlamalarını, satın alma alanındaki gücü eşliğinde firmaların ihtiyaçlarına uygun en iyi hizmeti sunarak yapıyor.

HEDEF UZUN SOLUKLU İŞ BİRLİĞİ

Erka ile imzaladıkları anlaşmanın imza töreninde konuşan Amadeus Türkiye Genel Müdürü, Güney Avrupa Online Seyahat Satış Direktörü Eric Willems, “Erka ile imzaladığımız anlaşmadan ötürü büyük mutluluk duyuyoruz. İki tarafa da büyük fayda sağlayacak bu işbirliği ile sektörün de yeni açılımlar yakalayacak olması bizi çok heyecanlandırıyor. Uzun soluklu bu iş birliğinin gelecek dönemlerde de kapsamının genişleyerek devam etmesini arzu ediyoruz. Şirket olarak bu ve benzeri işbirlikleri ile sektörümüze fayda sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Amadeus’un insanların nasıl seyahat ettiklerini derinlemesine araştırıp, bu verileri kullanıcıların ihtiyaç duyduğu en karmaşık, güvenilir, kritik sistemleri tasarlama ve sunma becerisiyle birleştirdiğini aktaran Willems, yılda 1,6 milyardan fazla kişiyi 190’dan fazla ülkedeki yerel seyahat sağlayıcılara bağlamaya yardımcı olduklarını ve seyahatin geleceğini şekillendirerek müşterilerinin ihtiyaç duyduğu anda global bir zihniyetle yerel ağlarını kullandıklarını belirtti.

Amadeus ile imzaladıkları anlaşmayı değerlendiren Erka Grubu Ceo’su Serhat Kahraman, Amadeus’un B2B ve B2C çözümlerini kullanan Erka Turizm’in yapılan iş birliği ile teknolojisini Dünyaya açmayı hedeflediğini belirtti. Serhat Kahraman Amadeus ile yapılan imza töreni sonrası şunları söyledi. “Amadeus’un Türkiye pazarına olan inancını biliyor ve hedeflerimiz doğrultusunda en uygun teknoloji partneri olduğuna inanıyoruz. Bu işbirliği ile teknoloji İhracatı hedefimizi daha kısa sürede gerçekleştirirken , kendilerinin tecrübelerinden de yararlanacağız. Başta Sayın Eric Willems ve Sertaç Karabatı olmak üzere;tüm Amadeus ekibine grup firmalarımız adına teşekkür ediyorum.”


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR