Dolar $
32.57
%0.09 0.02
Euro €
34.92
%0.31 0.11
Sterlin £
40.74
%0.24 0.09
Çeyrek Altın
3973.03
%0.38 14.97
SON DAKİKA
KİTAPLAR ARASINDA Çarşamba 25 Eylül 2019 12:02

RİSK TIBBI

Yazan: Robert Aronowitz Toç Üniversitesi Yayınlarıürkçesi: Zeynep alpar K

Risk Tıbbı

Koç Üniversitesi Yayınları (KUY) tarafından yayımlanan “Risk Tıbbı: Korkuyu ve Belirsizliği Tedavi Etme Arayışımız” isimli kitap raflardaki yerini aldı. Pennsyvania Üniversitesi Bilim Tarihi ve Sosyolojisi Bölümü Profesör ve Bölüm Başkanı Robert Aronowitz tarafından kaleme alınan, Zeynep Alpar tarafından Türkçe’ye kazandırılan kitap, Bilim Tarihi kategorisinde yayınlandı.

“Risk Tıbbı: Korkuyu ve Belirsizliği Tedavi Etme Arayışımız” isimli kitap, Koç Üniversitesi Yayınları (KUY) tarafından yayımlandı. Bilim Tarihi kategorisinde yayınlanan kitap, Pennsyvania Üniversitesi Bilim Tarihi ve Sosyolojisi Bölümü Profesör ve Bölüm Başkanı Robert Aronowitz tarafından kaleme alındı, Zeynep Alpar tarafından Türkçe’ye kazandırıldı.

Kitap, “Giderek daha da hassas hale gelen kanser tarama programları sayesinde daha iyi, daha uzun mu yaşıyoruz?”, “Kronik hastalıkların olası komplikasyonlarını öngörmeye ve önlemeye yönelik bitmek bilmez çabalar bizi daha sağlıklı, daha mutlu mu kılıyor?”, “Ne olur ne olmaz diye ameliyatların yapılması, yaşam kalitemizi artırma bahanesiyle sağlıklı dokuların alınması doğru mu?” sorularının yanıtını arıyor. Robert Aronowitz kitabında bu soruların cevabının her zaman olumlu olmadığını okuyucuya aktarıyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR