Dolar $
32.28
%0.02 0
Euro €
35
%-0.42 -0.14
Sterlin £
40.84
%-0.33 -0.13
Çeyrek Altın
4038.28
%0.35 14.08
SON DAKİKA
GÜNDEM Cumartesi 20 Ocak 2024 12:53

PHİLİP MORRİS TÜRKİYE 9'UNCU KEZ "EN İYİ İŞVEREN" SERTİFİKASI KAZANDI

2023 senesinde çalışanlarına wellbeing konularında sağladığı destekle öne çıkan Philip Morris Türkiye, "Top Employers Institute" tarafından yapılan bağımsız araştırma sonucunda üst üste 9'uncu kez "En İyi İşveren Sertifikası" almaya hak kazandı.

Philip Morris Türkiye 9'uncu kez

İnsan kaynakları alanında kurumsal mükemmelliğin sertifikalandırma kuruluşu Hollanda merkezli Top Employers Institute tarafından 2023 yılının en iyi işverenleri seçildi. Değerlendirmeler sonucunda Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Philip Morris Türkiye, üst üste 9’uncu kez "En İyi İşveren" sertifikasını almaya hak kazandı.

 

Dünya genelinde işverenleri değerlendiren bu prestijli sertifikasyon, şirketin ücretlendirme, yan haklar, kariyer gelişimi, çalışma koşulları, eğitim ve geliştirme gibi birçok alandaki uygulamalarını değerlendiriyor. Top Employers Institute tarafından 30 yılı aşkın süredir gerçekleştirilen uluslararası araştırma ile, mükemmel çalışma koşulları sunan, organizasyonun tüm seviyelerindeki yetenekleri destekleyen ve geliştiren, istihdam uygulamalarını sürekli olarak iyileştirmeye çaba harcayan şirketler belirleniyor.

 

Philip Morris Türkiye çalışan odaklı yaklaşımıyla ödülleri kazanmaya devam ediyor

 

Philip Morris Türkiye, dönüşüm vizyonuyla çalışanlarını, tedarik zincirini ve yetenekleri geleceğin iş modellerine hazırlıyor. Kapsayıcılık ve çeşitlilik ajandasıyla fırsat eşitliği alanında önemli projelere imza atan Philip Morris Türkiye, 2022 yılında başlattığı Wellbeing Denge Programı ile Stevie Awards for Great Employers "Health & Wellbeing" kategorisinde Bronz Stevie ödülünü kazanmıştı.

 

“Önceliğimiz çalışanların potansiyelini gerçekleştirecekleri ortamı sağlamak”

 

Top Employer sertifikasını değerlendiren İnsan ve Kültür Direktörü Evren Sarıgöl Yılmaz, şirketin bu başarısının, tutarlı ve yenilikçi yaklaşımlarının bir sonucu olduğunu vurguladı. Yılmaz, “Bu sertifika, çalışanlarımızın mutluluğu ve kariyer gelişimlerine verdiğimiz önemin somut bir göstergesidir. Philip Morris Türkiye olarak, her bir çalışanımızın potansiyelini en üst düzeyde gerçekleştirmeleri için gerekli ortamı sağlamak temel önceliğimiz” ifadelerini kullandı.

Philip Morris Türkiye İnsan ve Kültür Departmanı Direktörlüğü görevini Iryna Vladimirova’dan devralan Evren Sarıgöl Yılmaz, 20 yılı aşkın süredir Philip Morris International bünyesinde farklı pozisyonlarda görev yaptı. İnsan ve Kültür alanında farklı rollerde çalışan Yılmaz, bir önceki pozisyonunda Güney ve Güneydoğu Asya, BDT, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi İnsan ve Kültür Direktörü olarak şirketin çalışan odaklı uygulamalarının gelişimine liderlik etmişti. Robert Kolej mezunu olan Yılmaz’ın Koç Üniversitesinden psikoloji alanında lisans derecesi bulunuyor.

ABONE OL