Dolar $
32.42
%-0.32 -0.1
Euro €
34.96
%-0.34 -0.12
Sterlin £
40.51
%-0.75 -0.3
Çeyrek Altın
4092.28
%0.61 24.65
SON DAKİKA
Teknoloji Pazar 28 Şubat 2021 12:08

KATLAYINCA AKILLI CEP AÇINCA TABLET

Huawei, yeni Mate X2 ile akıllı ceple tableti bir araya getiriyor. Yeni katlanan ekranıyla cihaz, yüksek mukavemetli çelik ve karbon fiber kompozitten üretilmiş bir kasaya sahip. Cihazda 6.45 inçlik dış, 8 inçlik de esnek bir iç ekran sunuluyor

Katlayınca akıllı  cep açınca tablet

Dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden Huawei, teknolojik inovasyon ve araştırmaya sürekli yatırım yapmaya dayalı uzun vadeli stratejisini sürdürüyor. Yeni nesil katlanabilir amiral gemisi telefonu Mate X2, sektörü ileriye taşıyan teknik atılımlar sağlamada, şirketin liderliğini kanıtlayan yepyeni bir Falcon Wing Tasarımı ile tüketiciler için yeni ve heyecan verici deneyimler sunuyor.

Sınıfında çıtayı belirliyor

Kasıtlı olarak kaydırılmış denge noktasına sahip yepyeni kompakt tasarımı ile Mate X2, katlanmış olsun ya da olmasın istisnai bir şekilde çalışıyor. Katlanmamış ekran, sektörün en büyüklerinden biri olarak, her iki formda da tutarlı bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Hassas bir şekilde tasarlanan Mate X2, küçük bir boyuta mükemmel bir şekilde katlanıyor ve düz bir ekrana güzel bir şekilde açılıyor. Yüksek mukavemetli çelik ve karbon fiber kompozit kasa, hafif ancak sağlam bir cihaz olmasını sağlıyor. Ultra Vision Leica Dörtlü Kamera, güçlü çift hoparlörlü stereo ses sistemi ve son derece hızlı Kirin 9000 5G yonga setini birleştiren Mate X2, sektörün sunduğu en iyi teknolojilerden bazılarını bünyesinde barındırıyor. Huawei Tüketici Elektroniği Grubu İcra Direktörü ve CEO’su Richard Yu, “Özünde en iyi yazılım ve donanım yeniliklerinden bazılarına sahip olan Mate X2, ileriye doğru dev bir sıçramayı temsil ediyor ve gelecekteki katlanabilir cihazlar için çıtayı belirliyor. Mate Xs büyük ölçüde sınıfının en iyi katlanabilir cihaz olarak görülürken, katlanabilir deneyimi daha da iyileştirmek için yeni yollar aramaya devam ettik. Mate X2, öncü yenilikler ve her durumda gerçekten harika bir kullanıcı deneyimi ile akıllı telefon teknolojisinin geleceğini temsil ediyor. Huawei, tüketicilere her zaman daha iyi ürün ve hizmeti sunmak istiyor” dedi. Çift ekranlı tasarımı ile HUAWEI Mate X2’nin 8 inç boyutundaki esnek iç ekranı, türünün en büyüklerinden biri. Bunun da ötesinde HUAWEI Mate X2, yansımayı en aza indirmek için manyetik olarak kontrol edilen bir nano optik katman sunuyor. Dışarıdaki 6,45 inç OLED ekranla sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Kullanıcılar bir moddan diğerine geçerken tutarlı bir deneyim sunmak için her iki ekran da süper yüksek çözünürlüğe, yüksek dokunma örnekleme hızına ve 90 Hz yenileme hızına sahip.

4500 mAh’lik dev batarya 

HUAWEI Mate X2’nin dış ekranının 21:9 en boy oranı, çoğu genel uygulama ile uyumlu. Açıldığında 8:7,1 altın orana sahip geniş bir akıllı cihaza dönüşerek dikey veya yatay olarak tutulduğunda daha sürükleyici ve etkili görsel deneyim sunuyor. Markanın önde gelen endüstriyel tasarım uzmanlığından yararlanan Mate X2, devasa bir 4500 mAh bataryaya sahip olmakla kalmıyor, katlanabilir cihazlarda mevcut en hızlı şarj çözümü olan 55 W Huawei SuperCharge'ı destekliyor. 

Kamerada Leica imzası

Mate X2, Ultra Vision Leica Dörtlü Kamera ile donatılmış. 50MP Super Sensing Geniş Kamera, hızlı odak ve yüksek kaliteli görüntüler yakalamak için RYYB renk filtresi dizisi (CFA) ve 4'ü 1 arada piksel gruplama ve Tam Piksel Octa PD Otomatik Odaklama özelliklerini içeren ilk sensörlerden birine sahip. Periskop optik tasarıma sahip 10x telefoto kamera, uzun menzilli fotoğrafçılık için 10 kat optik yakınlaştırma, 20 kat hibrit yakınlaştırma ve 100 kat dijital yakınlaştırmayı destekliyor. 16MP Ultra Geniş Kamera, sadece manzara çekimleri için etkileyici bir görüş alanı vadediyor. 


ABONE OL