Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Sigorta Cuma 19 Şubat 2021 02:57

GÜVENLİ SÜRÜŞ İÇİN ARAÇ SİGORTASI ŞART

Ülkenin tamamını etkisi altına alan zorlu hava koşulları gerekli önlemler alınmadığı takdirde güvenliği de tehdit edebiliyor. Özellikle kar uyarılarının yapıldığı bugünlerde trafikte güvenli sürüş için kış lastiği ve kar zinciri kullanmanın önemine işaret eden MAPFRE Sigorta, tatsız sürprizlere karşı güvende olmak için de araç sigortasının ihmal edilmemesini öneriyor.

Güvenli sürüş için  araç sigortası şart

Araçların kış lastiği takması, kış aylarında yol tutuşunun artması ve güvenliğin sağlanabilmesi için oldukça önemli. Ancak kış lastiği kullanılsa dahi yoğun kar yağışı görüldüğünde ya da trafik polisinin kar zinciri takılmasını önerdiği durumlarda zincir takmak güvenlik açısından önem kazanıyor. Şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar gerekli durumlarda kar zinciri kullanmak zorunda. Fakat bunun yanı sıra bazı belediyeler belirli dönemlerde hususi araçlara da kar zinciri kullanma zorunluluğu getirebiliyor. Bu sebeple olası gelişmeleri de gerekli kanallardan takip etmek gerekiyor.

Her mevsim sigorta lazım 

Sürüş güvenliği sadece kış aylarında değil dört mevsim geçerli ve önemli. MAPFRE Sigorta, trafikte, hatta park halindeyken bile aracınızı güvence altına almanız, tatsız bir sürpriz nedeniyle oluşabilecek maddi-manevi hasarlara karşı daha güvende olmanız için Zorunlu Trafik Sigortası ve Kasko yapılmasını öneriyor.



ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR