Dolar $
32.44
%-0.22 -0.07
Euro €
34.85
%-0.38 -0.13
Sterlin £
40.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4010.47
%0.46 18.03
SON DAKİKA
FİNANS Cuma 15 Kasım 2019 02:55

GLOBAL'DE LİSTELENİYOR

Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerini kapsayan MENA Bölgesinin ilk blok zinciri (Blockchain) tabanlı ödeme sistemi MenaPay, küresel olarak büyümeye ve farklı coğrafyalarda hizmet sunmaya devam ediyor. MenaPay'in tüm dünyada MPAY sembolüyle işlem gören kripto parası, Güney Kore'nin önemli küresel kripto para borsalarından biri olan Bithumb Global'de 14 Kasım 2019 tarihinden itibaren işlem görmeye başlıyor.

Global'de listeleniyor
Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerini kapsayan MENA Bölgesinin ilk blok zinciri (Blockchain) tabanlı ö

Son günlerde önemli kripto para borsalarında listelenmesi ile dikkatleri üzerine toplayan MenaPay’in tüm dünyada MPAY sembolüyle işlem gören kripto parası Bithumb Global’de listelendi. Kolektif işlem hacmi 1 trilyon ABD dolarını aşan Bithumb Global, Güney Kore’deki ilk ve en nüfuzlu dijital para borsa şirketlerinden biri konumunda. 8 milyon kayıtlı kullanıcısı, 1 milyon mobil uygulama kullanıcısı ile sadık bir topluluğa sahip. Günlük işlem hacmi ise Güney Kore'deki Bitcoin piyasasının yüzde 75,7'sini, küresel Bitcoin piyasasının yüzde 15'ini oluşturuyor. Son derece güçlü siber güvenlik sistemi ve büyük likidite ile hızla en kullanıcı dostu dijital varlık ekosistemi haline gelen Bithumb Global, yakın zamanda hem web hem de mobil ara yüzlerinde Türkçe hizmet vermeye başlamıştı.

Mobil ödeme pazarında dünya devi şirketlere ev sahipliği yapan Asya’da yeni nesil ödeme yöntemi sunan MenaPay de pazarda yerini almak üzere çalışmalarına devam ediyor. İşlem hacmine göre belirlenen küresel listelerde üst sıralarda yer alan kripto para borsalarından Kore merkezli Bithumb Global platformunda MPAY Token, 14 Kasım 2019 tarihinden itibaren işlem görmeye başladı.

Asya piyasasında da MenaPay’e ilgi artıyor

MenaPay CEO’su Çağla Gül Şenkardeş, MenaPay’in son günlerde blockchain alanında önemli atılımlar yapan ve gündemden düşmeyen Asya ülkelerindeki yatırımcılardan büyük ilgi gördüklerini belirtti. Son altı ay içinde çok önemli işbirlikleri ve yatırım çalışmaları yaptıklarının altını çizen Şenkardeş son bir ayda önce DragonEX şimdi de Bithumb Global’de listelenmenin bu çalışmaların bir sonucu olduğunun altını çizdi.

ABONE OL