Dolar $
32.57
%0.19 0.06
Euro €
35
%0.04 0.01
Sterlin £
40.76
%-0.07 -0.03
Çeyrek Altın
4014.79
%0.57 22.3
SON DAKİKA
FİNANS Salı 10 Eylül 2019 07:36

GAİN GLOBAL DÜNYAYA AÇILIYOR

Gain Global İzmir'de çalışmalarını başlatarak girişimciliği yaygınlaştırma odağında genişlemesini sürdürüyor.

Gain Global dünyaya açılıyor

Girişimciler ile yatırımcıları bir araya getirmek üzere başlattığını çalışmaları Gain Global bugün İzmir ile birlikte Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Denizli, Gaziantep, Girne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Lefkoşa, Nevşehir ve Osmaniye şehirlerinde gerçekleştiriyor.

İzmir’in de çalışmalara katılması ile birlikte Anadolu’da yaygınlaşma ve girişimcilik alanında farkındalık oluşturma hedefleri odağında ilerlediklerini ifade eden Ülke Direktörü İsmail Haznedar, 2020 yılına 20 şehirde olmak hedefinde ilerlerken aynı zamanda sonuç odaklı girişimcilik projelerini de artıracakları bir dönem için çalıştıklarını aktardı.

Konu ile ilgili olarak İzmir’de çalışmaların liderliğini üstlenen Yaşar Üniversitesi akademisyeni ve Noderix A.Ş.’nin CEO’su Dr. Orkun Karabaşoğlu, Gain Global’deki rolü ile ilgili olarak, “İzmir’de girişimcilik alanında büyük bir potansiyel var. Üniversiteler, teknoparklar ve kuluçka merkezleri girişimcilere güzel imkanlar sağlıyorlar. Ancak, en büyük boşluklardan biri girişimcileri uzman mentörler ve yatırımcılarla buluşturabilmek. Gain Global bu boşluğu doldurarak, İzmir girişimcilerinin dünya çapında başarı hikayeleri yazmalarına destek olabilir.” açıklamasını yaptı.

Gain Global, deneyim sahibi kişiler ile girişimci adaylarını buluşturmayı ve yeni girişimlerin sayısını artırarak başarılı projeleri gerçekleştirmeyi hedefliyor. Program içerisinde Girişim Buluşması, Atölye Çalışması, Seminerler ve Sahne sunumları yapılıyor. Dönem içerisinde şehrin en iyi girişimleri seçiliyor ve potansiyel yatırımcılar ile buluşturuluyor. Girişimciler, destekçiler, eğitmenler, mentorler, yatırımcılar, kurumlar bir araya gelerek projeleri değerlendiriyor ve gelişimlerine katkı sağlıyor.

ABONE OL