Dolar $
32.52
%0.43 0.14
Euro €
34.85
%0.8 0.27
Sterlin £
40.56
%0.18 0.07
Çeyrek Altın
4076.25
%0.52 20.7
SON DAKİKA
KİTAPLAR ARASINDA Pazartesi 08 Temmuz 2019 11:17

ÇİZ TAMAMLA

Yazan ve Resimleyen: Agata Królak abm Yayınevi

Çiz tamamla

Hayal gücünü özgür bırak ve bu kitaptaki çılgın şekilleri kendi istediğin şeye dönüştür! Ya da her sayfada sana verdiğimiz ilginç fikirleri kullanarak keyifli zaman geçir. Geometrik şekilleri kullanarak yaratıcılığını test edeceğin ve geliştireceğin birbirinden şaşırtıcı oyun ve fikirler abm Yayınevi’nin yeni etkinlik kitabı Çiz ve Tamamla ile seni bekliyor.

Hey, o bir daire mi? Yoksa gezegen mi? Acaba bir üçgen mi? Ya da füze mi? O şekil, sen ne istiyorsan o olacak! Çocukların hayal gücünü geliştirmeye öncelik veren abm Yayınevi’nin yeni çıkan etkinlik kitabı Çiz ve Tamamla ile hayal gücünü özgür bırak ve bu kitaptaki çılgın şekilleri kendi istediğin şeye dönüştür! Ya da her sayfada sana verdiğimiz ilginç fikirleri kullanarak keyifli zaman geçir.

Polonya’nın yıldızı parlayan çizerlerden Agata Królak’ın kaleminden çıkan etkinlik kitabı Çiz ve Tamamla ile küçükleri, geometrik şekilleri kullanarak yaratıcılığını test edeceği ve geliştireceği birbirinden şaşırtıcı oyun ve fikirler bekliyor. Olağanüstü çizimler ile sınırsız hayal gücüne dayanan bir dünya silueti oluşturmayı amaçlayan Królak, minik okurların yaratıcılığını sınırlandırmamak adına aktiviteleri yoruma açık bırakıyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR