Dolar $
32.28
%0.08 0.02
Euro €
34.92
%0.26 0.09
Sterlin £
40.45
%0.11 0.04
Çeyrek Altın
3918.75
%0.02 0.84
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Pazartesi 22 Temmuz 2019 11:12

1 GÜNLÜK TEMİZLİKÇİ

Entegre tesis yönetimi sektörünün %100 Türk sermayeli lider şirketi Tepe Servis ve Yönetim, empatiyi artırmak amacıyla çok anlamlı bir projeye imza attı. "Bizim için unvanların bir önemi yok" diyerek üniformalarını giyen Tepe Servis üst yönetim kadrosu, 1 gün boyunca oda destek, temizlik, resepsiyon, taşıma ve hasta yönlendirme pozisyonlarında görev aldı. Projenin ilk durağı olarak Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ni seçen Tepe Servis, aralarında Genel Müdür, Genel Müdür Yardımcıları, Direktörler, Bölge Müdürleri, Grup Müdürleri de bulunan 25 yöneticisi ve hastanede görevli saha çalışanlarıyla birlikte mutlu bir gün geçirdi.

1 günlük temizlikçi

Ülke geneline yayılan hastane projelerinde destek hizmetleri sağlayarak sektör liderliğini koruyan Tepe Servis “Biz1iz, birlikte güçlüyüz” diyerek anlamlı bir projeye imza atmış oldu. Tepe Servis, “Biz1iz Üniformalı Proje Ziyaretlerinin” ilkini destek hizmetlerini sağladığı Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise tek seferde inşa edilen en büyük hastanesi olan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde gerçekleştirdi.

temizlik-1

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde görevli personel ile birlikte çalışmaktan büyük keyif aldıklarını belirten Tepe Servis ve Yönetim Genel Müdürü Canan Çakmakcı, “Tüm çalışmalarımızda ortak amacımız en iyi hizmeti müşterilerimize sunmak ve “insan” bunun en temelinde. Bu amaçla #birliktegüçlüyüz ve #hizmetinizdeyiz mottolarıyla hareket ediyoruz ve her gün bu amaca hizmet edecek yeni projeleri hayata geçirmeye gayret gösteriyoruz. Bu proje de ‘insan’ odaklılığımızın bir göstergesi olarak tamamen yönetici arkadaşlarımın gönüllü katkısı ile gerçekleşti ve tüm şirket çapında çok mutlu bir gün yaşattı bizlere.Hem sahadan hem çevremizden hem de kendi aramızda aldığımız olumlu görüşler, tepkiler bizi çok motive etti, tüm ekibe başka türlü bir heyecan yaşattı. Sahadaki çalışanlarımızın gerek yüz yüze gerekse sosyal medya aracılığıyla bugün hakkında yazdıkları olumlu yorumlar, teşekkürler ise bizim için en kıymetli hazine.

temizlik-2

İlk durağımız destek hizmetlerini sağladığımız Ankara Bilkent Şehir Hastanesi oldu. Bugün tüm yönetim kadromuzla yönlendirmeden resepsiyona, temizlikten oda desteğine ve taşıma hizmetine kadar çeşitli departmanlarda iş kıyafetlerimizi giyip, sahada görev yapan çalışma arkadaşlarımızla birlikte görev aldık. Onlarla empati kurduk, beraber yorulduk, yemeğimizi beraber yedik ve ‘sen olsam’ dedik. Hedefimiz “En iyi Hizmeti Vermek” ve bizim için unvanların önemi yok çünkü Biz1İz” açıklamasında bulundu.

Sunduğu hizmetlerde teknolojiyi yakından takip eden Tepe Servis; eğitilmiş personel, doğru cihaz ve malzeme kullanımı ile Türkiye’de hastane destek hizmetlerinde öncü rol oynuyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR