Dolar $
34.08
%0.02 0
Euro €
37.74
%-0.25 -0.09
Sterlin £
44.8
%-0.27 -0.12
Çeyrek Altın
4481.27
%-0.71 -31.78
SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 31 Ağustos 2024 02:10

SONBAHARI NUDE'UN JUNO KOLEKSİYONU İLE KARŞILAYIN

İşlevselliği ve tasarımı bir araya getirerek cam ev eşyalarında geleneksel sınırların ötesine geçen NUDE'un genç ve eğlenceli yenilik koleksiyonu Juno, şık ve dinamik tasarımıyla yaz tatili sonrası evlere dönüşte sofralarınızı şenlendirecek.

Sonbaharı NUDE'un Juno koleksiyonu ile karşılayın

“Yalın güzeldir” felsefesiyle modern tasarımlara imza atan Şişecam’ın global tasarım markası NUDE’un yenilik koleksiyonlarından Juno, genç ve neşeli tasarımıyla sofralara sonbaharın sıcacık ve rahatlık hissi veren renklerini taşıyor.  NUDE Juno koleksiyonu, birbiriyle entegre olarak dönüşen, birbirlerinden ayrılarak yeni formlar doğuran ve böylece çoğulculuğu, birlikte olmayı ve dönüşümü temsil eden neşeli bir tasarım sunuyor. 

NUDE tasarım ekibi tarafından hazırlanan Juno koleksiyonu, el yapımı olma özelliğiyle kurşunsuz kristalden üretiliyor. Sunum tabakları, karaf ve bardaktan oluşan yenilik koleksiyonu, sonbahar renklerini yansıtan opal gri ve turuncu tonlarından oluşan renk paleti sayesinde renkli ve görsel olarak davetkar bir deneyim sunma özelliği taşıyor. 


ABONE OL