SON DAKİKA
GÜNCEL Çarşamba 25 Eylül 2024 02:28

ŞEHRE DÖNÜŞÜ KOLAYLAŞTIRAN BAKIM SERİSİ

Uzun bir yaz tatilinin ardından, şehre tekrar merhaba derken kişisel bakım alışkanlıklarınızın gündelik tempoya uyum sağlaması için çözüm arayışında mısınız? Kişisel bakım cihazlarında neredeyse bir asırlık deneyime sahip olan Remington, birden fazla işlevi tek bir cihazda buluşturan Remington ONE Serisi ile şehre dönüşü kolaylaştırırken yazın ışıltısını devam ettirmenize yardımcı olmaya hazır.

Şehre dönüşü kolaylaştıran bakım serisi

Yaz mevsiminin sona ermesiyle birlikte işe, okula ve yoğun günlük tempoya yeniden adapte olmaya çalışırken, kişisel bakım rutinini de ihmal etmemek önemli. Lider kişisel bakım markası Remington, saç, sakal ve vücut tıraşından, saç şekillendirmeye ve kurutmaya her bakım rutinine tek bir cihazla yetişen Remington ONE Serisi ürünleri ile tam da bu ihtiyacınıza cevap veriyor. Düz, dalgalı veya kıvırcık, her saç stiline uygun geliştirilmiş serinin Remington ONE Dry and Style Hairdryer ve Remington ONE Straight and Curl Styler ürünleri, ev konforuna profesyonel sonuçlar getirerek yazın getirdiği ışıltıyı ve özgün tarzınızı korumanızı sağlayacak.

Hassas dokunuşuyla saç sağlığınızı koruyan kurutma makinesi

Remington ONE Dry and Style Hairdryer’ınfark yaratan özelliği, saçlara zarar vermeden, istenen stilde, hassas ve hızlı bir şekilde kurutma işlemini gerçekleştirmesi. Cihaz; en ince ve kısa saç tellerinin dahi elektriklenmesine izin vermeyen, rahatsız edici uçuşmaları önleyen, saçı sabitleyen ve yumuşatan Flyaway Tamer başlık, saçların kendi doğal dalgasında kurumasını sağlayan difüzör başlık, bukleleri belirginleştiren çatal uçlu difüzör başlık ve pürüzsüz şekilde düz bir görünüm sağlayan ince fön başlığı olmak üzere 4 farklı şekillendirme başlığına sahip. Her seferinde saçlara 80 milyona kadar iyon dağıtan Çift İyonik Sistem sayesinde elektriklenmeyi önleyerek pürüzsüz ve parlak bir görünüm sağlıyor. Thermacare teknolojisi ise saçların aşırı ısı nedeniyle zarar görmesini engelleyip daha sağlıklı ve güvenilir deneyim sunuyor.

Tek cihazda düzleştirici ve maşa bir arada

Saçları tek bir cihazla düzleştiren ya da bukleli yapabilen Remington ONE Straight and Curl Styler modeli, düzleştirici ve maşa arasında kolayca geçiş yapmayı sağlayan Flexicovers özelliğine sahip. Cihazın düzleştirici modu tek geçişte saçı düzleştirirken maşa modu iri ya da sıkı buklelere sahip olmanızı sağlıyor. Üstelik cihaz 20 saniye gibi kısa sürede ısınıyor ve akıllı ısı ayarı özelliği mevcut.