Dolar $
32.56
%0.03 0.01
Euro €
34.78
%-0.14 -0.04
Sterlin £
40.49
%-0.21 -0.08
Çeyrek Altın
3970.41
%-0.09 -3.71
SON DAKİKA
Mobilya - Dekorasyon Pazartesi 20 Ocak 2020 02:21

ZAMANI ÜRETEREK TÜKETİYOR

Eğitim ve okul mobilyalarından ofis mobilyalarına, kütüphane sistemlerinden konferans sistemlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet veren Çilingirler Grup, eğitim alanlarının da aynı çağdaş iş ortamları gibi ihtiyaçlarına göre fonksiyonel, esnek ve konforlu seçenekler sunuyor.

Zamanı üreterek tüketiyor

Öğrencinin zihin sağlığı kadar beden sağlığına da dikkat çeken Çilingirler Grup, anti-kanserojen, ortopedik, ergonomik ürünlerin üretimine önem veriyor. "Zamanı üreterek tüketiyoruz" mottosuyla 43 yıldır ofis mobilyaları üretiminde Türkiye'nin tek en büyük firması olması ve "En zengin çeşit, en uygun fiyat" tutumuyla üretime devam ediyor.

Okul mobilyaları için genel olarak renk seçimine büyük özen gösterilmektedir. Bu denli özen gösterilmesinin en büyük sebebi, renk kullanımı ile derslerde konsantrasyon oranının artışının aynı yönde ilerlemesidir. Bu sebep ile eğitim kurumlarının oluşturulmasında ve dizayn edilmesinde aracı görevi gören renk seçimlerine oldukça fazla derecede dikkat etmekteyiz. Örnek olarak, dersliklerde bulunan tahtanın asılı olduğu duvar, tahtanın kendi renginden farklı olduğu durumlarda öğrenciler tahtaya daha rahat odaklanabilmektedir.

Okul mobilyaları için uygun renklerin kullanılmasıyla öğrenciler rahatlıkla derslere katılım sağlayabilmektedir. Günümüzde eğitimcilik sistemi yavaş yavaş farklı bir boyut kazanmaya başlamıştır. İnsanoğlu 5 duyu organını kullanarak öğrendiği şeyleri neredeyse hiç unutmamaktadır. Bu sebeple de yeni nesil eğitim kurumlarında duyu organlarının en uç şekilde kullanılması yönünde düzenlemeler yapılmaktadır. Bu doğrultuda da mekanın içerisindeki bunaltıcı koşullar ortadan kaldırarak, Çilingirler Ofis Mobilyaları olarak daha ferah bir ortam oluşturmaktayız..


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR