Dolar $
32.6
%0.22 0.07
Euro €
34.77
%0.04 0.01
Sterlin £
40.46
%-0.33 -0.13
Çeyrek Altın
4068.19
%0.02 0.86
SON DAKİKA
Enerji Salı 18 Haziran 2019 15:47

TEKSAN TÜRKİYE'NİN İLK KOMPOZİT KABİNİNİ TASARLADI

Enerji sektöründe inovatif ürünleri ile öne çıkan Teksan, jeneratörü tasarım ile buluşturduğu yeni kompozit kabini ile sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Alışılmış kalıpların dışında çizgi ötesi bir tasarıma sahip olan kompozit jeneratör kabini özellikle dış mekan kullanımlarında estetik arayanların tercihi olmaya aday.

TEKSAN TÜRKİYE'NİN İLK KOMPOZİT KABİNİNİ TASARLADI

Teksan ürün gamına son kattığı kompozit kabin çözümü ile jeneratör tasarımındaki ezberleri bozuyor ve yepyeni bir yaklaşımla yeniden yorumluyor. Markanın yeni ürünü yumuşak hatları, renkli ve esnek tasarımı ile estetik ve işlevsellik açısından jeneratörü bambaşka bir konuma taşıyor. 

Teksan yeni kompozit kabini ile jeneratöre renk kattı…

Türkiye’nin Ar-Ge ve inovasyona en çok yatırım yapan firmalarından biri olan Teksan, jeneratöre yeni bir görünüm kazandıran “kompozit kabin” sayesinde teknoloji ile estetiği bir araya getiriyor. Standart jeneratör kabin tasarımlarında görmeye alışık olduğumuz keskin çizgilerin yerini yumuşak hatlara bıraktığı yeni kompozit kabin renkli olmasıyla da fark yaratıyor.

Teksan’ın ürün gamına son katılan kompozit kabin daha küçük hacmi ile yer sıkıntısını ortadan kaldırırken montaj kolaylığı sağlayan az parçalı gövdesi sayesinde yaklaşık yüzde 50 zaman tasarrufu sağlıyor. Kompozit malzemeden üretilen kabin, hem darbelere karşı çok daha dayanıklı hem de paslanmaz özelliği sayesinde dört mevsim açık havada kullanılabilme özelliğine sahip. Öte yandan şık tasarımı ile mimari projelerde farklılık arayanların tercihi olması bekleniyor. 



ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR