Dolar $
32.47
%0.27 0.08
Euro €
34.76
%0.31 0.11
Sterlin £
40.58
%-0.01 -0
Çeyrek Altın
4078.85
%0.58 23.28
SON DAKİKA
Otomotiv Pazartesi 15 Şubat 2021 02:28

SATTIĞIMIZ İKİ MODELDEN BİRİ SUV OLACAK

Tüketicilerin karşısına daha modern bir Alman markasıyla çıkacaklarını söyleyen Opel Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin, "Türkiye'de satacağımız her iki araçtan birinin SUV segmentinden olmasını hedefliyoruz" dedi.

Sattığımız iki modelden  biri SUV olacak

Alman otomotiv üreticisi Opel, B sınıfındaki crossover modeli Crossland’i yeniledi. Markanın yeni kurumsal kimliğiyle tasarlanan yeni araç, 216 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.  

X harfine elveda

Daha önce Crossland X ismiyle pazarda boy gösteren model artık sadece Crossland ismiyle çağrılacak. Opel’in tasarım felsefesindeki değişiklik, yeni modellerinde Vizör ve Pure Panel gibi sade öğeler ile temsil ediliyor. Marka kimliğinde ise daha keskin logo, yazı tipinde tercih ettiği daha yalın karakterler ve markayı temsil eden çarpıcı sarı renk ile özdeşleştirilmiş. Yeni Crossland’in tüm versiyonlarda standart olarak sunulan LED ön farları, gece sürüşlerini daha güvenli ve daha keyifli hale getiriyor. Apple CarPlay ve Android Auto ile uyumlu 7 inçlik renkli dokunmatik ekrana sahip multimedya bilgi-eğlence sistemi, gelişmiş bağlanabilirlik özelliklerine sahip. Edition donanımından itibaren standart olarak gelen AGR sertifikalı ergonomik sürücü koltuğu, tüm yolculuklarda önemli ölçüde artırılmış konfor sunuyor. Ön ve arka park sensörü, geri görüş kamerası, park etme stresini ortadan kaldırıyor. Anahtarsız giriş ile çalıştırma ve gelişmiş park pilotu gibi özellikleri arayanlar için Elegance donanımı öne çıkıyor. Üst seviye konfor için Crossland Ultimate devreye giriyor. Ürün gamının en üst noktasını oluşturan versiyon, bir çok marka ve modelde opsiyon listesinde yer alan ileri teknoloji, konfor ve güvenlik özelliklerini standart olarak sunuyor. Alcantara koltuk döşemesi ve 180 derecelik panoramik geri görüş kamerası öne çıkan özelliklerden bazıları. Ultimate donanımında ayrıca 8 inçlik renkli dokunmatik ekrana sahip Multimedya Navi Pro bilgi-eğlence sistemi de standart olarak yer alıyor. Hem sürücü hem de ön yolcu için sunulan AGR onaylı ergonomik koltuklar, ayarlanabilir ısıtma özelliği ile araç içi konforu artırıyor. Isıtmalı koltukların yanı sıra ısıtmalı direksiyon simidi ile de üst segment rakiplerini zorluyor. Yeni Opel Crossland müşterileri, yüksek verimlilik seviyesine sahip yılın motoru ödüllü 1,2 litre benzinli ve yine yüksek verimlilik sağlayan 1,5 litre dizel arasında seçim yapabiliyor. Benzinli 130 ve dizel 120 beygir güç seçenekleri bulunuyor. Motorlar zorlu Euro 6d emisyon normunu karşılıyor.

İki araçtan biri SUV olacak 

Opel Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin, “Müşterilerimiz 2021’den itibaren daha modern bir Alman markası ile karşılaşıyor olacak. Artırdığımız müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesini, yapılacak olan dijitalizasyon ve yenilenen marka kimliği yatırımlarıyla 2022 sonuna kadar tüm bayilerimizde devreye alacağız. Opel’in Türkiye’de satacağı her iki araçtan birinin SUV segmentinden olmasını hedefliyoruz. Ocak ayında segmentinin lideri olan yeni Opel Crossland, bu hedefimiz doğrultusunda markamızın önemli oyuncularından biri olacak” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR