Dolar $
32.49
%0.34 0.11
Euro €
34.81
%0.7 0.24
Sterlin £
40.53
%0.09 0.03
Çeyrek Altın
4056.15
%0.02 0.85
SON DAKİKA
Sigorta Cuma 12 Şubat 2021 08:45

RİSKLERE KARŞI KORUMA

AXA Sigorta ve İklim.co, hava verilerine dayalı erken uyarı çözümleri aracılığıyla yeni farklı deneyimleri sunmak üzere iş birliği hazırlıklarını duyurdu.

Risklere karşı koruma

Bu iş birliği ile AXA Sigorta’nın “ödeyenden çözüm ortağına dönüşüm” stratejisi dahilinde sigortalı deneyiminin iyileştirilmesi hedefleniyor. AXA Sigorta, iklim.co'nun çözümlerinden faydalanarak hava koşullarını öngörecek ve müşterilerinin olası risklere karşı ev ve araçlarını koruyabilmelerine yardımcı olacak. 

İklim.co, Türkiye sınırları dahilinde on binlerce farklı noktadan topladığı verileri algoritmalar çalıştıracak ve mal varlıklarını güvende bulundurmalarına yardımcı olmak için AXA Sigorta müşterilerine, ev, iş yeri adreslerinde veya bulundukları konumlardaki hava koşullarıyla ilgili, kişiye özel mesajlar iletecek. 

AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölkeniş birliğiyle ilgili değerlendirmesinde “AXA Sigorta olarak işimizin merkezinde ‘koruma’ kavramı yer alıyor. Biz insanlığın gelişimi adına insanlar için önemli olanı koruma misyonuyla çalışıyoruz. İşimizi yalnızca zarar anında hasar ödemekle sınırlandırmıyor, müşterilerimizin hayatlarının her anında güvenebilecekleri bir çözüm ortağı olmayı hedefliyoruz” dedi.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR