Dolar $
32.42
%-0.32 -0.1
Euro €
34.96
%-0.34 -0.12
Sterlin £
40.51
%-0.75 -0.3
Çeyrek Altın
4092.28
%0.61 24.65
SON DAKİKA
GÜNDEM Pazartesi 16 Eylül 2019 08:20

REKLAM DÜNYASI BULUŞUYOR

21. Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı SIGN İstanbul, 19 Eylül'de kapılarını açıyor. Tarsus Turkey tarafından Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek fuarda "Dijital Baskı, Tekstil Baskı, Sign Teknolojisi, Görsel İletişim, LED & LED Ekran, Endüstriyel Baskı, 3D Baskı ve Promosyon" ana başlıkları altında en yeni ürün, makine, malzeme, ekipman ve teknolojiler bir arada sergilenecek. SIGN İstanbul'a Türkiye'nin yanı sıra İtalya, Almanya, Belçika, Hırvatistan ve Mısır'ın da aralarında olduğu 30 ülkeden 350 firma katılırken, kapanışa kadar yurt içi ve yurt dışından 22 bin 500 iş insanının fuarı takip etmesi bekleniyor.

Reklam dünyası buluşuyor

Dijital baskı makinelerinden serigrafi makinelerine, tekstil baskıdan lazer makinelerine, Led sistemlerinden endüstriyel reklam ürünlerine, 3D baskı teknolojilerinden görsel iletişim ve sergileme ekipmanlarına kadar zengin bir ürün yelpazesini ziyaretçileriyle buluşturan SIGN İstanbul, Promosyon Sokağı’na da ev sahipliği yapıyor. Promosyon ve Matbaa Sanayici İşadamları Derneği (PROMASİAD) iş birliğinde fuar alanına kurulan özel sokakta, en yeni baskı teknolojileri kullanılarak üretilen inovatif ve modern promosyon malzemeleri bir arada sergilenecek.

Fuara özel etkinlikler kapsamında bu yıl Marketing Türkiye konferansları ve sektör duayenlerinin birikimlerini paylaştığı özel oturumlar olacak!

riklam-i

Uluslararası SIGN İstanbul 2019 etkinlikleri kapsamında Marketing Türkiye tarafından iki günlük konferans programı düzenleniyor. Oturumların ilkinde 20 Eylül Cuma günü, sektör profesyonellerine yönelik inovatif bakış açısı kazanma ve karlılıklarını artırma yolları konuşulurken,  21 Eylül Cumartesi günü ise orta ölçekli firmalar için büyüme ve sürdürülebilir iş fırsatları yakalama konuları ele alınacak. Fuarın konferans ayağında bu yıl ayrıca, sektörün önde gelen duayen isimlerinden Birol Çakır, İbrahim Tekeş, Muharrem Yıldırım, Mustafa Kibar, Selahattin Aygüler ve Süleyman Vardar, işleri farklılaştırmaya ve karlılığı artırmaya yönelik tecrübelerini aktaracak.

ABONE OL