Dolar $
32.51
%0.38 0.12
Euro €
34.83
%0.74 0.25
Sterlin £
40.55
%0.15 0.06
Çeyrek Altın
4063.09
%0.19 7.7
SON DAKİKA
Gastronomi Cuma 09 Nisan 2021 02:18

RAMAZAN'IN OLMAZSA OLMAZI

Ramazan ayında tamamen doğal hammaddeler ile hazırlanmış "Bay Bread" pidelerini, fırın kapılarında beklemeden, kendiniz evinizde veya iş yerinizde; İftar ve sahur sofralarınıza, 6 dk. da pişirerek, sımsıcak bir şekilde koyabiliyorsunuz.

Ramazan'ın olmazsa olmazı

Bay Bread Fırıncılık CEO’su Serdar Yalçınkaya, “Son yıllarda, ekmek ve unlu mamuller konusunda ülkemizde birçok gelişme oldu. Yüksek Teknoloji Fırıncılık, artık evlerdeki fırınlarda her zaman ekmek çeşitlerine, unlu mamullere hatta Ramazan pidesi yapımına elveriyor.

Tamamen doğal hammaddeler ile hazırlanmış ve hijyenik olan ürünler, hiç zahmete gerek kalmadan ev ya da iş yerlerinizdeki fırınlarda 6-8 dk. pişirilerek sofralara geliyor. 

Üstelik; Hamur yapmak, mayalandırmak, pişirilişini takip etmek yok. 

Doğal mayalarla üretilmiş, buzlukda üç aya kadar saklanabilen, birçok çeşidi bulunan ve kapınıza teslim bu ürünlere ulaşmak artık mümkün” dedi.  

Ülkemizde, Toya Makina tarafından geliştirilen ve sadece Bay Bread Unlu Mamuller Zinciri tarafından uygulanan; Yüksek Teknoloji Fırıncılık, dünyanın içinden geçmekte olduğu ekonomik daralma sürecinde bir taraftan israfın önüne geçerek, diğer taraftan da Lezzeti ve yarattığı yenilik ile Türk aile ekonomisine katkı sağlıyor.



ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR