Dolar $
32.42
%-0.32 -0.1
Euro €
34.96
%-0.34 -0.12
Sterlin £
40.51
%-0.75 -0.3
Çeyrek Altın
4092.28
%0.61 24.65
SON DAKİKA
FİNANS Çarşamba 23 Ekim 2019 02:13

KRİPTO PARA SAYISI 18'E ÇIKTI

Türkiye'nin en yüksek işlem hacmine sahip dijital varlık işlem platformu Paribu, listesine Waves'i dahil ederek işlem gören kripto para birimi sayısını on sekize çıkardı.

Kripto para sayısı 18'e çıktı
Türkiye'nin en yüksek işlem hacmine sahip dijital varlık işlem platformu Paribu, listesine Wave

Türkiye’nin en yüksek hacimli dijital varlık işlem platformu Paribu, Waves’i listelediğini duyurdu. Kullanıcı ihtiyaçlarını sürekli analiz ederek sunduğu hizmetleri geliştiren şirket, marketine eklediği kripto para birimleriyle kullanıcılara geniş ve alternatifli bir portföy sunmayı hedefliyor.

Kullanıcı taleplerini de dikkate alan Paribu, Türkiye ve Dünya piyasalarını yakından takip ederek altyapısından ve yazılımsal güvenilirliğinden emin olunan para birimlerini listelemeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından ilgi gören Waves’in teknik özelliklerininyanı sıra küresel işlem hacmi de listelenme konusunda belirleyici faktörlerden oldu.

550 binin üzerinde kullanıcı Paribu’yu tercih ediyor

Paribu, marketine dahil edeceği kripto paraları, global işlem hacmi, yazılım güvenilirliği, mutabakat algoritması, kullanım alanı ve bunun gibi çok sayıda temel ve teknik özelliğe göre değerlendiriyor, kriterlerine uygun olanları listeliyor.

Müşteri memnuniyetini odak noktasına alan Paribu, kullanıcılarına en hızlı, en kolay ve en güvenli kripto para işlem deneyimiyle birlikte, kesintisiz destek hizmeti de sunarak her geçen gün daha fazla kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Türkiye’nin en yüksek hacimli dijital varlık işlem platformu konumunda bulunuyor. 550 binin üzerinde kullanıcıya hizmet veren Paribu, hizmetlerini geliştirmek için çalışma ve yatırımlarını sürdürüyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR