Dolar $
32.56
%0.13 0.04
Euro €
34.85
%0.61 0.21
Sterlin £
40.59
%1.05 0.42
Çeyrek Altın
3975.15
%0.23 9.15
SON DAKİKA
Yerel Yönetimler Pazartesi 31 Ağustos 2020 21:12

KİTAP KAFE İÇİN KAZMA VURULDU

Dokumacılık konusunda tüm Türkiye'de meşhur bir ilçe konumunda yer alan Denizli'nin ilçesi Buldan'da gençlere yönelik projeler ağırlık kazanmaya başladı. Buldan Belediyesi'nin 'Gençlik Projesi' olan kitap kafe için çalışmalar başlatıldı.

Kitap Kafe için kazma vuruldu

Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımına başlanan Kitap Kafe tamamlandığında, ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri burada ders çalışıp, kitaplarını okurken, kafe bölümünden de çok düşük ücret karşılığında çay ve kahvelerini içebilecekler.

Üyelik kartı

Ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin üyelik kartı ile yararlanabileceği Kitap Kafe projesinin 2013 yılında hazırlandığını belirten Belediye Başkanı Mustafa Şevik,   gençlik projesini hayata geçirmenin yine kendisine nasip olduğunu belirtti. Buldanlı gençlere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Kitap Kafe’nin ardından PAÜ Buldan Meslek Yüksek Okulu güzergahında Kitap Büfe’yi de hayata geçireceklerini belirten Başkan Şevik, “ Ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerimiz burada hem ders çalışabilecek, hem de kitaplarını okurken, kafe bölümünden ise çok düşük ücret karşılığında yararlanabilecek.  Ayrıca ücretsiz internet hizmetinden de faydalanabilecekler” dedi.

ABONE OL