Dolar $
32.67
%0.31 0.1
Euro €
34.79
%-0.02 -0
Sterlin £
40.6
%-0.12 -0.04
Çeyrek Altın
4087.33
%0.49 19.77
SON DAKİKA
GÜNDEM Pazar 08 Aralık 2019 02:28

HOTEL AWARDS'TAN 4 ÖDÜL

Nikki Beach Resort & Spa Bodrum, konaklama sektörünün en prestijli ödüllerinden International Hotel Awards tarafından 4 ödüle birden layık görüldü. Nikki Beach müzik, yemek, eğlence, moda, film, sanat ve unsurlarını kendine özgü lüks plaj kulübü konseptiyle birleştirerek tüm dünyada sektöre yön veren ağırlama ve misafirperverlik liderleri arasında tanınıyor.

Hotel Awards'tan 4 ödül

Avrupa’da sektörün en iyilerinin belirlendiği International Hotel Awards organizasyonu Nikki Beach Resort & Spa Bodrum’u Beş Yıldızlı Mükemmel Otel kategorisinde Gümüş ödül ile Beş Yıldızlı Otel kategorisinde En Çok Tavsiye Edilen Otel olarak seçti. Bunların yanı sıraNikki Beach Resort & Spa Bodrum hem Türkiye hem de Avrupa’nın En İyi Düğün Mekanı olarak toplamda dört ödül aldı*.

International Hotel Awards tarafından verilen ödüllere ilişkin olarak Nikki Beach Resort & Spa Bodrum Genel Müdürü Arzu Topçu Civak açıklamada bulundu. “Sektörde çıtayı bir üst seviyeye çıkarmayı ve yeni bir mükemmellik standardı oluşturmayı tüm ekip olarak ilke edinerek tüm hizmet süreçlerimize dahil ettik. Misafirlerimize geniş bir yelpazede, beklentilerinin ötesinde hizmet vermeyi çok önemsiyoruz. Konseptimizin ve hizmet kalitemizin ağırlama sektöründe uluslararası itibarlı kuruluşlar tarafından takdir görmesi bizleri daha da iyi olmaya teşvik ediyor. Ülke turizmine değer katmaktan ötürü kıvanç duyuyoruz” dedi.

Çok yönlü bir ağırlama markası olarak tanınan Nikki Beach Resort & Spa Bodrum her deneyimi kişisel bir yolcuğa dönüştürmeyi amaçlayarak, doğal güzellikleri modern unsurlarla harmanlayarak beğeni topluyor. Nikki Beach Resort & Spa Bodrum, konaklama ve ağırlama sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Haute Grandeur Global Hotel ExcellenceAwards tarafından 8 kategoride birden ödüle layık görülmüştü. Geçtiğimiz yıl Luxury Travel Guide tarafından sunduğu kişiye özel hizmetlerle yılın en şık lüks oteli olarak “Stylish Luxury Hotel of the Year”seçilmişti.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR