Dolar $
32.42
%-0.32 -0.1
Euro €
34.96
%-0.34 -0.12
Sterlin £
40.51
%-0.75 -0.3
Çeyrek Altın
4092.28
%0.61 24.65
SON DAKİKA
Bankacılık Çarşamba 08 Mayıs 2019 17:54

DENİZBANK'TAN GARANTİLİ YENİ MEVDUAT

DenizBank, hizmete aldığı Enflasyon Korumalı Türk Lirası vadeli yeni mevduat ürünü ile enflasyonun üzerinde getiri imkanı sağlıyor. 1 yıl üzeri vadede stopaj kesintisi olmaksızın birikimlerini Türk Lirası mevduatta değerlendirmek isteyen tasarruf sahipleri, TL vadeli mevduatlarına TÜFE + 4'e varan faiz getirisi elde edebilecekler.

DenizBank'tan garantili yeni mevduat

Müşterilerinin ihtiyaçlarını hedef odaklı, yenilikçi finansal çözümler ve hızlı, kaliteli bir hizmet modeli ile karşılamaya odaklanan DenizBank, birikimlerini TL mevduatında değerlendirmek isteyen tasarruf sahipleri için enflasyon üzerinde getiri imkânı sağlayan DenizBank Enflasyon Korumalı TL Vadeli Mevduat Ürünü’nü geliştirdi.

DenizBank’ın 30 Nisan itibarıyla hayata geçirdiği bu yeni üründe, müşteriler en az 3 ay, en fazla 1 sene olmak üzere Türk Lirası vadeli mevduat hesabı açabiliyor; 3 aylık vadeli hesap açmaları durumunda standart yüzde 22 faiz oranından yararlanırken, 1 yıldan uzun vadeli enflasyon korumalı üründe standart faiz oranı yüzde 22,50’ye yükseliyor. Üstelik 1 yıldan uzun vadeli üründe stopaj kesintisi de olmuyor.

“Enflasyonun 2 ile 4 puan üzerinde getiri sağlıyoruz”

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark şöyle konuştu; “Finansal ve toplumsal yatırımları ile dokunduğu her alana değer katmayı amaçlayan bir kurum olarak, müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarını titizlikle inceliyor ve paralelinde çözümler üretiyoruz. Birikimlerini Türk Lirası mevduatta değerlendirirken aynı zamanda enflasyon karşısında değer kaybetmesini istemeyen tasarruf sahibi müşterilerimiz için enflasyon Korumalı Türk Lirası vadeli yeni mevduat ürünümüzü geliştirdik”.

Söz konusu ürünle müşteri mevduatları için yüzde 22,50’ye varan faiz imkanı sunduklarını ve vade sonunda, güncel yıllık TÜFE oranlarının üzerine, vade süresine bağlı değişecek şekilde 2 ila 4 puan arasında ilave oran ekleyerek Türk lirası yatırımlarına reel getiri sağladıklarını ifade eden Özark; “Vadeli mevduatta tabana yaygın ve sürdürülebilir büyüme stratejimiz doğrultusunda uygulamaya aldığımız ürünümüzle, müşterilerimizin birikim ve tasarruflarını enflasyona karşı koruyoruz. Geniş ve kaliteli hizmet ağımız, zengin ürün çeşitliliğimiz ile vadeli mevduat hacmimizi kuvvetlendirmeye, müşterilerimiz ile bankamızın ve aynı zamanda ülkemizin tasarruf tabanını büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

ABONE OL