Dolar $
32.58
%0.11 0.03
Euro €
34.91
%0.2 0.07
Sterlin £
40.64
%-0.08 -0.03
Çeyrek Altın
3963.43
%0.14 5.5
SON DAKİKA
Yerel Yönetimler Pazar 15 Kasım 2020 15:33

BOLU YENİ ESER İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Çevreye ve insana duyarlı, yaşam kalitesi yüksek, tarihi ve kültürel mirasına saygılı ve dünyada tanınan bir kent olma yolunda ilerleyen Bolu, yeni iş merkezine kavuşmak için gün sayıyor.

Bolu yeni eser için düğmeye bastı

Bolu Belediyesi tarafından yapımına başlanılan yeni iş merkezinin temeli atıldı. Yenilenen yüzüyle Bolululardan tam alan Demokrasi Meydanında resmi açılışı yapıldı.  Bolu Belediyesi, önemli bir yatırımı daha Bolu’ya kazandırmak için temel atmanın mutluluğunu yaşıyor.

İş merkezinin detayları paylaşıldı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan konuşmasında, güzel bir günde Bolu için güzel bir projenin temelini atmak üzere bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Ardından temeli atılan iş merkezi hakkında bilgiler veren Özcan, “Burası yaklaşık 4 yıldır bu halde. Bizim göreve geldiğimizde müteahhit tasfiyeye gitmişti. Biz buranın projesinde bazı değişiklikler yaptık ve kat karşılığı ihaleye çıktık. İhaleyi de belediyemizin şirketi aldı. Yani kabaca söylersek, burada yapılacak işyerlerinin yarısı bizim, yarısı da belediyemizin yüzde 100 hissesi olduğu Bolu Bel A.Ş’nin. Yaklaşık 240 gün içinde kaba inşaatı bitecek. Yani seneye bu zamanlar bu bina kullanılır hale gelecek. Bu işyerlerinin bir kısmını satacağız bir kısmını da kiralayacağız.” diye konuştu.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR