Dolar $
32.53
%0.4 0.13
Euro €
34.79
%0.54 0.18
Sterlin £
40.65
%0.31 0.12
Çeyrek Altın
4069.41
%0.35 13.95
SON DAKİKA
Teknoloji Cumartesi 15 Şubat 2020 02:44

APS UYGULAMALARIYLA DESTEK

26 yıldır tek odak noktası yazılım teknolojileri olan Teknosol, çok yönlü ERP yazılımları "Vera ERP" projesi ile üretim yapan işletmelere çözüm üretiyor. Teknosol, danışman ve yazılım ekibi ile orta ve büyük ölçekli işletmelere proje öncesi ve proje sonrası olmak üzere uzun süreli hizmet veriyor.

APS uygulamalarıyla destek

Akıllı telefonlar ve tabletler ile iş takibi: Teknosol Satış Yöneticisi Filiz Kaşıkçı, Vera ERP’nin Plastik, metal, İnşaat, Kimya, ilaç sektörlerindeki orta ve büyük ölçekli birçok firmada kullanıldığını belirterek artık işletmelerin Vera ERP VIEW modülü ile akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarlar üzerinden şirker ERP bilgilerine ulaşabildiğini açıkladı.

Kaşıkçı, Vera ERP çözümlerinde ulaştıkları motivasyon ile Asprova APS İleri planlama ve çizelgeleme uygulamasının diğer sistemler ile (ERP / MES) veri alış verişinin sağlanması, planlama algoritmalarının oluşturulması konularını Türkiye’de üretim yapan sektörlerde başarı ile uyguladıklarını aktardı.

Yalın Üretim’de Uzman Uygulama Asprova: Üretim sektöründe planla süreçlerinde ciddi sıkıntılar yaşandığına dikkat çeken Kaşıkçı, bu nedenle 2010 yılında yalın üretim konusunda uzmanlaşmış bir APS uygulaması olan Japon kökenli İleri Seviye Planlama ve Çizelgeleme yazılımı Asprova’nın distribütörü olduklarını açıkladı. Filiz Kaşıkçı, Asprova’nın üretim sahasını kusursuz bir şekilde yazılıma yansıtarak, üretimdeki anlık değişmelerin planlaması ile maksimum verimlilik ve sipariş terminlerinin anlık olarak izlenebilirliğinin sağlanabileceğini ifade etti.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR